Tänker inte säga förlåt! | LenaStridsberg
lenaspena

LenaStridsberg

Annons

Tänker inte säga förlåt!

Alltså.. Det känns lite fånigt att be om ursäkt för att jag inte har skrivit särskilt mycket när den enda som egentligen drabbas är jag själv när jag sitter och tittar igenom min blogg om 30 år och undrar vad jag gjorde i mina yngre dagar. Okej, någon där ute kanske saknar mitt skrivande så vi kan väl mötas på mitten och bara helt enkelt acceptera att jag varit rätt lat här, att jag haft fullt upp med att ta hand om mig själv och bara valt att inte skriva om min vardag just nu.

Jag har tagit mig igenom något av en kris nu under våren och det var väl inte förrän för en månad sedan som jag verkligen kände att jag kunde friskförklara mig själv och känna mig glad igen. Startskottet för min kris eller minidepression kom nog när Theo blev sjuk i vintras, när han bara var några veckor gammal.. Jag slogs av både tvåbarnschocken och chocken av att någon som är så liten kan bli så sjuk samtidigt. Han fick både njurbäckeninflammation och ögoninflammation om vartannat och det var en himla massa tillhörande läskigheter som jag inte var beredd på att behöva hantera. Han skulle bland annat röntgas med kontrastvätska i en magnetröntgen och för att bilderna skulle bli tydliga så var han tvungen att ligga fastklämd i en vacuumkudde typ. SÅ hemskt att se min lilla kille så sjuk..

Men! Idag mår han bättre än bra och vi är i full gång med att försöka få honom att känna trygghet i sängen. Detta eftersom han börjar bli rätt tung och det konstanta vaggandet inför varje nattning börjar kännas lite… onödigt. Nu är det buff i rumpan och sjunga som gäller (och självklart kramar och gos så fort han blir ledsen). Heja oss och honom!

Nova fungerar som en välsmord liten klocka och har börjat på förskolan som ligger typ 200m från vår lägenhetsdörr. Jag ska skriva mer en annan gång för jag sitter i skolan och snart är det dags för föreläsning! YES, you heard me, jag har börjat studera. Planen och målet är att vara utbildad Javautvecklare år 2017 och eftersom jag valt en YrkesHögskola så är väl även förhoppningen att det ska leda till jobb efteråt.

HÄR HAR NI DÅ! Ett blogginlägg! Och några random bilder, håll nu tillgodo inför nästa inlägg så hörs vi då.

IMG_9955 IMG_0038 IMG_0051 IMG_0077 IMG_6486

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
lenaspena

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats